Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Μπεργκ (38'), (76'),  Λουντ (54΄), Λέτο (88') τα γκολ των πράσινων

Mετά τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις, αντιμετώπισε  στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο νίκησε με το ευρύ 4-0!
Ο Πασχαλάκης άφησε την ομάδα με δέκα λίγο μετά τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών, με τους πράσινους να ελέγχουν εύκολα από εκεί και πέρα.
Στο 38' ο Κουλιμπαλί έκανε τη σέντρα από δεξιά κι ο Μπεργκ με υπέροχη κεφαλιά κάνει το 1-0 για το "τριφύλλι"!
Υπέροχη σέντρα στο  54' του Μπεργκ στον Λουντ, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση απ' το ύψος της μικρής περιοχής ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0!
Στο 76' οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Λέτο γύρισε στον Μπεργκ και ο Μπεργκ με όμορφο σουτ έκανε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό.
Ο Λεντέσμα στο 88' εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στον Λέτο, ο οποίος με σουτ απ' το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Περιστερίδη για το 4-0!

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Σαμπά, Μπεργκ (Ρινάλντι 78’), Ζέκα, Λέτο, Λουντ (Εμποκού 57’), Χουλτ, Λεντέσμα, Μολέντο, Ιβάνοφ (Βιγιαφάνιεζ 34’), Κουλιμπαλί.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Γιάκος (Γαρουφαλιάς 46’), Κούτρης (Ζάιρο 61’), Κόνδε, Ακόστα, Ναδάλες, Καρανίκας, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μαμπουλού (Περιστερίδης 26’).