Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Η Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ θα καταθέσει την Δεύτερη ομαδική προσφυγή

Την Δευτέρα 8/6/15 η Ομάδα Ιωαννίνων Κατά του ΟΑΕΕ θα καταθέσει την Δεύτερη ΟΜΑΔΙΚΗ προσφυγή που στρέφεται εναντίον της πρακτικής του ΟΑΕΕ και του αρμόδιου υπουργείου.
Τα βασικά αιτήματα της προσφυγής
Α) Να μειωθούν οι εισφορές μας αναδρομικά από το 2010
Β) Να αφαιρεθεί η παράνομη χρέωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για το διάστημα που δεν μας παρασχέθηκε μαζί με τις παράνομες προσαυξήσεις.
Γ) Να μειωθούν οι υπέρογκες προσαυξήσεις και τα τέλη που μας επιβαρύνουν
Το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας δημιουργήθηκε από την ανάγκη του λαού για κοινωνική ασφάλιση και αξιοπρεπή σύνταξη. Δυστυχώς όμως αυτό έχει μείνει μόνο στην φαντασία μας  μιας και το ασφαλιστικό σύστημα έχει μετατραπεί σε ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ σύστημα χωρίς να υπολογίζει ανθρώπινες ανάγκες και ζωές .
Αυτό είναι κοινή διαπίστωση σε ποσοστό πάνω από 80% που  θεωρούν ΑΔΙΚΟ και εισπρακτικό μηχανισμό  το ασφαλιστικό σύστημα  όπως φαίνεται στο πρόσφατο ερωτηματολόγιο που έκανε η Ομάδα μας στην πόλη μας ,ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας  σε ποσοστό 90% αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους με αποτέλεσμα να είναι ανασφάλιστοι αυτοί και τα παιδιά τους.  
Τα δίκαια  αιτήματα μας στηρίζονται σε νομικό πλαίσιο που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο μιας και ο ΟΑΕΕ έχει καταπατήσει όλα τα συνταγματικά μας δικαιώματα.
Είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων να στηρίξουν την προσπάθεια των Ελεύθερων Επαγγελματιών που αποτελούν το 99% του κορμού της οικονομίας και  έχει τόσο πολύ χτυπηθεί από την κρίση  φορολογικά, αγοραστικά ,εισοδηματικά και ασφαλιστικά .
Είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων να στηρίξουν την προσπάθεια των Ελεύθερων Επαγγελματιών για ένα δίκαιο Ασφαλιστικό Σύστημα που αφορά όλους τους Έλληνες και όλες τις μελλοντικές μας γενιές.
ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Ιωάννινα 5/6/15