Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Μύτικας Πρέβεζας: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί ημεδαποί, για κλοπή από εστιατόριο

Αναζητείται 25χρονος ημεδαπός συνεργός τους

Η άμεση κινητοποίηση και οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, είχαν ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη ομάδας τριών ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή από εστιατόριο στο Μύτικα Πρέβεζας.
Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 27, 24 και 27 ετών ενώ στην κλοπή εμπλέκεται και ένας 25χρονος ημεδαπός συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, σήμερα (06-05-2015) τα ξημερώματα, οι προαναφερόμενοι δράστες διέρρηξαν κατάστημα-εστιατόριο στο Μύτικα Πρέβεζας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν λίγο αργότερα στην περιοχή της Αρχαίας Νικόπολης και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και τα κλοπιμαία.
Το όχημα διαφυγής των δραστών και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.