Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...


ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
Από τον «Ανώνυμο 33»

Tα έργα του Καψάλη είναι υπεύθυνα για τα αποτελέσματα... 16 χρόνια αυτοκρατορίας... 16 χρόνια εξουσίας ... Βρείτε μου σε όλη την Ελλάδα έναν δήμαρχο που να τον κρατάνε τα έργα στην εξουσία...Μόνο ο ΚΑΨΑΛΗΣ!!!! Επιτέλους μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κ. Καψάλη είναι γνωστό ποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν ανοίξει στο δήμο Καλπακίου και τι παιχνίδια παίζονται. Μην κρύβεστε το ξέρουμε... Ξέρουμε πως φτιάξατε την αυτοκρατορία σας, με τον κλασσικό ελληνικό τρόπο...ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Την συνταγή του προσωπικού σας φίλου επί χρόνια και υποψηφίου ως περιφερειάρχη ακολουθείτε...έχετε δεμένο όλο τον δήμο σας για αυτό το λόγο έχετε γίνει επαγγελματίας δήμαρχος. STOP στο δούλεμα.
«ΑΝΩΝΥΜΟΣ 33 – ΠΩΓΩΝΙ


Από τον «Ανώνυμο 34»

To "κεφάλι" του Φάνη Στεργίου του το "έφαγαν" κάποιοι συνεργάτες του, με τις πρακτικές και συμπεριφορές τους.
Έτσι δεν είναι Βαγγελάκη Τ….;
«ΑΝΩΝΥΜΟΣ 34» -ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ

Από τον «Ανώνυμο 35»

H ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων συμβούλων, επιφυλάσσει μια έκπληξη για το μεγαλύτερο χωριό του νέου δήμου Πωγωνίου.
Κανένας Παρακαλαμιώτης δεν εκλέγεται στο Δημοτικό Συμβούλιο αν εκλεγεί δήμαρχος ο Κώστας Καψάλης, αφού ο κ. Βαγγέλης Ντότης βρίσκεται στην 5ός στη σειρά (τον πέρασε ο κ. Χ. Μπιλιλής)!
Αντίθετα αν επικρατήσει ο κ. Ντόντης Ιωάννης θα εκλεγούν δύο, οι κ.κ. Τσοχαντάρης Χ. και Αλεξίου Γ..
«ΑΝΩΝΥΜΟΣ 35» - ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ

Από τον «Ανώνυμο 36»

Πρόεδρος Παρακαλάμου, ποιος εκλέχτηκε;
«ΑΝΩΝΥΜΟΣ 36» - ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ