Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΠΑΚΙ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ


ΚΑΛΠΑΚΙ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Πωγωνίου, κ. Καψάλης Κωνσταντίνος δέχθηκε στο Δημαρχείο Καλπακίου τον Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρεά που του ευχήθηκε και συζήτησε μαζί του για θέματα της περιοχής.
Το νέο Δήμαρχο συνεχάρηκαν και οι ανθυποψήφιοί του κ. Ντόντης Ιωάννης και κ. Στεργίου Θεοφάνης.
Ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε όλους τους δημότες, διαβεβαιώνοντας ότι η νέα Δημοτική αρχή θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να δικαιώσει τις προσδοκίες τους και να καταστήσει το Δήμο Πωγωνίου έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό δήμο.
Ο κ. Καψάλης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Έγινε ένας αγώνας έντιμος, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό και για αυτό θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους.
Στόχος μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του Πωγωνίου. Κυριάρχησε το πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού, η εμπειρία και η γνώση και οι πολίτες έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα με τα νέα δεδομένα που επιφέρει ο Καλλικράτης, η ευθύνη της νέας Δημοτικής αρχής είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτό που θέλουμε είναι να σφυρηλατήσουμε την ενότητα όλων των δημοτών, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας με τους τοπικούς φορείς και τις παραγωγικές τάξεις για καλύτερα αποτελέσματα.
Πρέπει να ξεφύγουμε από το πρότυπο της κοινότητας και του δήμου όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα και ο Καλλικράτης δίνει αυτή την δυνατότητα.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα και ξέρουμε τι χρειάζεται για να λυθούν και κυρίως έχουμε την δύναμη να τα καταφέρουμε σε αυτό το δύσκολο έργο».