Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η ταινία «While You Live, Shine», την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, ώρα 20:00, στο υπαίθριο Θέατρο "Αγγελος Κίτσος", του Δήμου Ζαγορίου, στο Μονοδένδρι

Μια μοναδική εκδήλωση ... προβολή ταινίας, που αφηγείται την ιστορία της γνωριμίας του Christopher King με την Ηπειρώτικη Μουσική
Ο Δήμος Ζαγορίου παρουσιάζει την εκδήλωση προβολής της ολοκληρωμένης σχεδόν, νέας ταινίας "While you Live, Shine" του Ιρλανδού σκηνοθέτη Paul Duane.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου, ώρα 8.00 το βράδυ, στο Υπαίθριο Θέατρο "Αγγελος Κίτσος" του Δήμου Ζαγορίου, στο Μονοδένδρι.

Η ταινία «While You Live, Shine» έχει γυριστεί στην Βίτσα Ζαγορίου και άλλες περιοχές της Ηπείρου, τον Αύγουστο του 2016.
Είναι μια Ιρλανδική παραγωγή, γυρισμένη σε φόρμα Ultra HD/4K, για την ομορφιά του Ζαγορίου, της μουσικής του και των ανθρώπων του. 

Η ταινία στην τελική της μορφή θα παρουσιαστεί διεθνώς επίσημα τον προσεχή χειμώνα.  Αποτελεί όμως επιθυμία και υπόσχεση του σκηνοθέτη να προηγηθεί η προβολή, της σχεδόν τελικής της μορφής, στο κοινό της Ηπείρου και τους αμέτρητους κατοίκους και φίλους της περιοχής που συνετέλεσαν σ’ αυτή, με την ευκαιρία της χρονικής συγκυρίας των πανηγυριών του Αυγούστου.