Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την μεγάλη και ιστορική επιτυχία της ομάδας μας να ανέβει την Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.

Ως διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα  Άνω Καλαμά, μετά την μεγάλη και ιστορική επιτυχία της ομάδας μας να ανέβει την Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία μετά από 30 και πλέον χρόνια, νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να αναφερθούμε σε πρόσωπα και καταστάσεις που συνέβαλαν στη πορεία αυτή.
Ειδικότερα:
    Αφιερώνουμε την μεγάλη μας επιτυχία σε όλο τον κόσμο του χωριού μας που στάθηκε δίπλα μας, είτε οικονομικά, είτε ηθικά, είτε απλά με την παρουσία του και το ενδιαφέρον του.
       Ειδικότερα αφιερώνουμε την άνοδο της ομάδας μας σε δυο παιδία του χωριού μας που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή τόσο άδικα και ξαφνικά. Ο Νίκος Ντρουμπάλης και ο Μπάμπης Γιοβάνης, εκτός από δυο δικά μας παιδιά υπήρξαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τίμησαν στο παρελθόν τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα. Τους αφιερώνουμε την επιτυχία αυτή ως ελάχιστη φόρο τιμής, σε αυτούς και τις οικογένειες τους, γνωρίζοντας δυστυχώς ότι καμία εφήμερη επιτυχία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη ζωή.
        Ευχαριστούμε τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους της ομάδας μας, τους χορηγούς, απλούς φίλους και γνωστούς που έβαλαν ο καθένας έστω και ένα λιθαράκι για την επιτυχία αυτή και προσφέρουν ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με τις δυνατότητες τους
    Ευχαριστούμε τον Δήμο Πωγωνίου, τον αντιδήμαρχο Άνω Καλαμά, την τοπική κοινότητα Παρακαλάμου και όλες τις Αρχές και τους φορείς της περιοχής μας για την στήριξη και την συμπαράσταση τους και ευχόμαστε και περιμένουμε να έχουμε ανάλογη και μεγαλύτερη υποστήριξη στο μέλλον.
   Ευχαριστούμε τον Α.Ο. Σταυρακίου για την παραχώρηση του γηπέδου για την προετοιμασία της ομάδας μας για τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βοτανικού.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φιλάθλους και τις Αρχές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων που αντιμετώπισαν και έκριναν την ομάδα μας με σεβασμό, αμεροληψία και συμπάθεια, δίνοντας μας κίνητρα και δύναμη να προχωρήσουμε και να φτάσουμε στον στόχο μας. Η αναγνώριση από τον φίλαθλο κόσμο των έντιμων προσπαθειών και του ήθους κατά τη διάρκεια της χρονιάς, υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία μας.
Τέλος, να συγχαρούμε όλους όσους ασχολούνται ενεργά, θετικά, αμερόληπτα και ανιδιοτελώς με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μέσα στις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, με την ευχή για ένα καλύτερο αύριο.


Εκ του Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά