Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Παπαγεωργίου: Ν΄ αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ τρίτη δύναμη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Για όλα τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ συμμετείχαν ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά Τάσος Νεράντζης και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο Αττικής Αλέξανδρος Παρακευόπουλος.
Ο κ. Παπαγεωργίου υπογράμμισε ότι στόχος είναι να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ τρίτη δύναμη προκειμένου να εγγυηθεί τη σταθερή ευρωπαική πορεία της χώρας. Άλλωστε όπως τόνισε το ΠΑΣΟΚ με τη στάση του έχει αποδείξει ότι αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα ευθύνης και πολιτικής σταθερότητας, επιλέγοντας να λέει την αλήθεια και να κάνει δύσκολες επιλογές, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος.
Εκτίμηση είναι ότι από τις εκλογές δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση. «Είμαι βέβαιος ότι θα απαιτηθούν συναινέσεις και είναι απαραίτητο να προχωρήσει η συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.


 Ο ρεαλισμός είναι όρος επιβίωσης της χώρας, μέσα από τη δημιουργία ενός σταθερού οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος. Με τον τρόπο αυτό θα βρει η χώρα από την κρίση και το αδιέξοδο. Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία ενός τέτοιου περιβάλλοντος είναι καθοριστικός» υπογράμμισε ο κ. Παπαγεωργίου.
Ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού Ιωαννίνων χαρακτήρισε ιστορικό ατόπημα τη δημιουργία κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου. Μάλιστα τόνισε ότι η πρωτοβουλία του να προχωρήσει στην ίδρυση του ΚΙΔΗΣΟ μοναδικό στόχο έχει να δυσχεράνει την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση και ως εκ τούτου μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για τη σταθερότητα της χώρας.
Ο κ. Παπαγεωργίου σημείωσε ακόμη ότι ο ελληνικός λαός έχει υποχρέωση να δώσει απάντηση και στη Χρυσή Αυγή καθώς σήμερα δεν δικαιούται να μην γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Νομού Ιωαννίνων