Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, που διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης σε περιοχές της Αττικής


Η δράση τους έλαβε τέλος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικός εμφανίστηκε σε προκαθορισμένη συνάντηση, προσποιούμενος τον αγοραστή

Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης πάνω από (200) γραμμάρια, κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (19.100) ευρώ
Συνελήφθησαν χθες (02-07-2014) το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, δυο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 58 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης).
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικός προσποιούμενος τον αγοραστή, παρουσιάστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής.
Στο ραντεβού εμφανίστηκε ο 49χρονος, προκειμένου να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχων, βάρους (204) γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των (12.000) ευρώ.
Μετά την ολοκλήρωση της «αγοραπωλησίας», ο 49χρονος συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας (τσέπης) καθώς και τέσσερα (4) κινητά τηλεφώνα.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα ναρκωτικά τα είχε προμηθευθεί λίγο νωρίτερα από τον 58χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία τoυ 58χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,5) γραμμαρίων.
μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,7) γραμμαρίων.
μία συσκευασία με όπιο, βάρους (6,2) γραμμαρίων.
ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης.
το χρηματικό ποσό των (19.100) ευρώ.
οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα.
Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.