Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Επίκαιρα θέματα Ήπιας Καινοτομίας και η εφαρμογή τους στον Τουριστικό χώρο» τη Δευτέρα 1 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Grand Serai και ώρα 14:30

Εκδήλωση με θέμα: «Επίκαιρα θέματα ήπιας καινοτομίας και η εφαρμογή τους στον τουριστικό χώρο», διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου στο πλαίσιο του προγράμματος Hidden.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου, στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Serai και θα ξεκινήσει  στις 14:30.
Το έργο “Hidden” στοχεύει στη δημιουργία ενός διακριτικού δικτύου συνεργασίας και πραγματεύεται την προώθηση και την ανάπτυξη της «ήπιας» καινοτομίας στο Μεσογειακό χώρο. Του έργου ηγείται η Περιφέρεια Ηπείρου με εταίρους από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία και υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος MED.
Στην Ήπειρο έχει συσσωρευτεί μια μεγάλη εμπειρία στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Ο κλάδος αυτός έχει γνωρίσει σημαντική εξέλιξη και έχει τεράστια σημασία η προώθηση της «ήπιας» καινοτομίας σ’ αυτόν. Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτομίες που μπορεί να εφαρμόσει η επιχείρησή τους αλλά και για τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει από τη δικτύωσή της με άλλες ομοειδείς εταιρείες του χώρου της Μεσογείου.
Είναι η δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος, αφού προηγήθηκε εκείνη για τον αγροδιατροφικό τομέα.
Ο κύκλος θα κλείσει με το συνέδριο το οποίο προγραμματίζεται για το Μάιο.