Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Προσλήψεις από την Ε.Ψ.Ε.Π. στην κοινωφελή εργασία

H Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), ως Δικαιούχος φορέας στο πλαίσιο της Πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Kοινωφελούς Xαρακτήρα στην Περιφέρεια ΗΠΕΙΡΟΥ» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», ανακοινώνει ότι για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων έχουν εγκριθεί 122 συνολικά θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (5μηνης διάρκειας), εκ των οποίων οι 110 θέσεις εργασίας αφορούν το Μνημόνιο Συνεργασίας με Συμπράττοντα Φορέα την Περιφέρεια Ηπείρου - Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και οι 12 θέσεις εργασίας αφορούν το Μνημόνιο Συνεργασίας με Συμπράττοντα Φορέα το ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων.
Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.) θα προβεί, εντός των επομένων ημερών, στη Δημοσιότητα της Ανακοίνωσης Πρόσληψης στον τοπικό Τύπο καθώς και στην ανάρτηση της Ανακοίνωσης τόσο στα γραφεία της, στα Ιωάννινα, Καλούδη 8β΄, 45221, τηλ. επικοινωνίας 2651039820, όσο και στην Ιστοσελίδα της (http://www.epsep.gr/) .

Η ανακοίνωση, επίσης, θα είναι διαθέσιμη στα εξής σημεία:
α) στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων (ΚΕΠ),
β) στο ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων,
 γ) στα Δημοτικά Καταστήματα και ΚΕΠ όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων,
δ) σε όλα τα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων,
ε) στην ιστοσελίδα της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (http://www.epanad.gov.gr/ ) και στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (http://www.asep.gr/).
Οι ειδικότητες των θέσεων είναι διαθέσιμες στην σελίδα του Α.Σ.Ε.Π http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Pinakes+prozlipseon/x_cms_foreon_kox/kox_forewn/x_cms_forwn_kox.csp.
 Λεπτομέρειες, καθώς και αναλυτική περιγραφή των θέσεων, ειδικοτήτων, δικαιολογητικών, προϋποθέσεων συμμετοχής, κριτηρίων επιλογής, προθεσμία υποβολής, τρόπου και τόπου υποβολής των αιτήσεων θα εξειδικεύονται στην Ανακοίνωση.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και θα αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της Ανακοίνωσης στον τοπικό τύπο ή της ανάρτησής της στα γραφεία της Ε.Ψ.Ε.Π., εφόσον η ανάρτηση θα είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στον τύπο.