Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί και εργαζόμενοι ζητούν δεσμεύσεις για την Δωδώνη

Ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνης ζητούν από τους πολιτικούς αρχηγούς, ιδιαίτερα των δύο μεγάλων κομμάτων, οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, αλλά και το σωματείο εργαζομένων στην Δωδώνη, οι οποίοι ζητούν τη δέσμευση από Σαμαρά και Βενιζέλο και μάλιστα σε κοινή συνέντευξη τύπου μέσα στη γαλακτοβιομηχανία.
"Εν όψει της προεκλογικής περιόδου είναι τεραστίων εθνικών και οικονομικών διαστάσεων αναγκαιότητα οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων-ιδιαίτερα των δυο μεγαλυτέρων κομμάτων - να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση πως δεν θα επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ, πως είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της, διαφορετικά να μην περάσουν από την ΉΠΕΙΡΟ.

Για αυτό το λόγο τους ζητάμε όταν με το καλό έρθουν στα Γιάννενα να μην κρυφτούν πίσω από ασάφειες και μισόλογα, να μην κρυφτούν πίσω από το δέντρο, ενώ είναι γυμνοί μπροστά στους Ηπειρώτες. Θα πρέπει ευθαρσώς και ξεκάθαρα να δηλώσουν πως δεν θα ξεπουλήσουν την ΔΩΔΩΝΗ, είναι ίσως η μόνη αξιοπρεπής δήλωση που πρέπει να κάνουν. Και αυτή η δήλωση να γίνει μέσα στο χώρο της πολύπαθης ΔΩΔΩΝΗΣ. Σε κοινή συνέντευξη τύπου μαζί με τους συλλόγους των κτηνοτρόφων και το σωματείο των εργαζόμενων.
Διαφορετικά θα είναι συνυπεύθυνοι για το έγκλημα ενάντια στο κτηνοτροφικό κόσμο, ενάντια στην ΉΠΕΙΡΟ και στους Ηπειρώτες. Και η ευθύνη μετά περνάει στους Ηπειρώτες ψηφοφόρους που καλούνται να μαυρίσουν αυτούς τους ηγέτες και τα κόμματα που θα συναινέσουν στο ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΩΔΩΝΗ"