Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων ενόψει της εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας με θέμα: «Προτάσεις- Εισηγήσεις για μεταβολές σχολικών μονάδων σχολικού έτους 2012-2013», κάλεσε σε σύσκεψη τους υπευθύνους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για θέματα Παιδείας, για να συζητήσει μαζί τους το παραπάνω θέμα, το Σάββατο 11-02-2012 στις 11:00΄πμ στα γραφεία του Συλλόγου.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Παιδείας Κολόκας Παντελής, η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ιωαννιτών Τσίλη Παρασκευή, ο πρόεδρος της σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών Τσαμπαλάς Βασίλης και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του Δήμου Μετσόβου Ευθυμίου Λεωνίδας.
Διεξήχθη ένας γόνιμος διάλογος, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κατέθεσαν τους άξονες-προτάσεις της Ομοσπονδίας σ’ ότι αφορά τις μεταβολές των σχολικών μονάδων και δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί έως την ψήφιση τυχόν προτάσεων από τα Δημοτικά Συμβούλια.