Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Προς Πωγωνήσιο...

Φίλε Πωγωνήσιε, για να μην αναφέρω το πραγματικό σου όνομα, το οποίο το ξέρω (από λάθος σου, φάνηκες ποιος είσαι), εάν όμως χρειαστεί και συνεχίσεις, θα επανέλθω και θα το γράψω. Γιατί λοιπόν κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, του σκέτου Πωγωνήσιου;
Βάλε τουλάχιστον την πραγματική σου ετικέτα, έστω και χωρίς όνομα.
Γιατί Φίλε Πωγωνήσιε, ο τίτλος Πωγωνήσιος δεν αγοράζεται, ούτε είναι απλή ετικέτα, πρέπει να το έχεις μέσα σου και να το λες , όπως κάνουν οι γνήσιοι Πωγωνήσιοι.
Τώρα, σε έπιασε το πατριωτικό σου και το Πωγωνήσιο μεγάλο σου συναίσθημα.
Που ήσουν ένα χρόνο τώρα εσύ και η παράταξη που εκπροσωπείς ;
Ποια εποικοδομητική πρόταση φέρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Τι κάνατε τόσο καιρό για τα μεγάλα προβλήματα της Περιοχής μας;
Σταθήκατε έστω μία φορά δίπλα στην Δημοτική Αρχή σαν πραγματικοί Πωγωνήσιοι Πατριώτες ;
Μόνο για δημαγωγία, λαϊκισμό και τίποτε άλλο.
Επιτέλους, γνωρίζεις εσύ και η Παράταξη σου, ολόκληρη την περιοχή ναι η όχι, έχετε πάει μία φορά έστω και σαν επισκέπτες στα δύο σφαγεία ή στα 3 λατομεία;
Ξέρετε που βρίσκονται ; (Συγγνώμη, εσύ ξέρεις μόνο το ένα λατομείο που βρίσκεται ! ).
Γνωρίζεις πόσα τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι όλη η περιοχή του Δήμου Πωγωνίου;
Το τι είναι απορίας άξιο η πως μπορεί κανείς να δικαιολογήσει τις όποιες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να γίνει πιστευτός, άσε τον κόσμο να το κρίνει.
Εσύ είσαι ο τελευταίος που θα μας το πει, το γιατί το ξέρεις, εάν επιμένεις όμως και χρειαστεί, θα το πω ΕΓΩ δημοσίως, ειδικά για σένα, τώρα, σχετικά με το βόλεμα κάποιων και των υποσχέσεων, έπρεπε να ξέρεις, πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Ξέρεις εσύ και όλη η Παράταξή σου, με επικεφαλής τον πρόεδρο σου, να μιλάτε για Πολιτική αλητεία, πράγμα που ακόμη δεν το ανακαλέσατε !
Απεναντίας το υποστηρίξατε με θέρμη όλοι σας, στο περιβόητο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το ποια είναι η πολιτική αλητεία, αφήστε τον καιρό να το δείξει και να είσαι (φίλε Πωγωνήσιε) σίγουρος πως έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, η κλεψύδρα όπου νάνε τελειώνει.
Λοιπόν για να μη μακρηγορώ, έτσι πολιτική δεν κάνετε , ούτε καν μικροπολιτική, δικαίωμα σας, φρόντισε όμως φίλε Πωγωνήσιε (ειδικά εσύ) να είσαι μέσα στα πράγματα και να γνωρίσεις καλά τον τόπο μας, γιατί σε μας (την πλειοψηφία εννοώ) τέτοια τερτίπια δεν πιάνουν, εάν διορθωθείς ίσως, λέω ίσως, το σκεφτούμε και στην επόμενη εκλογή να σε πάρουμε μαζί μας.
Γιατί εκείνο που πρέπει να ξέρεις και να το χωνέψεις καλά (ειδικά εσύ), είναι πως ο Κώστας ο Καψάλης θα είναι ισόβιος Δήμαρχος.


Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Καψάλη.
(αυτή είναι πραγματική μου ταυτότητα)
και εάν χρειαστεί θα πω το όνομά μου, μόνο που τότε θα πω και το δικό σου.