Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Ενημέρωση των δημοτών του για τα τρέχοντα επενδυτικά και χρηματοοικονομικά προγράμματα

Η σύγχρονη λειτουργία της αιρετής πλέον αυτοδιοίκησης, η ψήφιση του νομοσχεδίου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, και η προσπάθεια μείωσης των ανισοτήτων προυποθέτει την υιοθέτηση καινοτόμων λογικών και συγχρόνων πρακτικών στο τρόπο άσκησης της εξουσίας και λήψης των αποφάσεων.
Η διαχρονική παρουσία του Δήμου Πωγωνίου ως εγγυητή ευημερίας και προστασίας των κατοίκων της περιοχής, και η προσαρμογή στο νέο οικονομικό περιβάλλον ,επιβάλλουν την άμεση ενεργοποίηση του τμήματος του προγραμματισμού.

Ο Δήμος Πωγωνίου για το σκοπό αυτό δίνει την δυνατότητα της ενημέρωσης στους Δημότες του για τα τρέχοντα επενδυτικά και χρηματοοικονομικά προγράμματα και καλεί κατοίκους και επαγγελματίες στις έδρες των όμορων Δημοτικών διαμερισμάτων.
Θα αναλυθούν θέματα(επιδοτήσεις για ίδρυση νέων επιχειρήσεων) σχετικά με τις δυνατότητες ενίσχυσης από το κράτος των δημιουργικών τους δράσεων και μείωσης του κόστους των δαπανών υλοποίησης των επενδυτικών τους σχεδίων μέσα από τις δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων»
Πρόγραμμα συναντήσεων:
Πέμπτη 8/12/2011 Αίθουσα Δημαρχείου Καλπακίου
Παρασκευή 9/12/2011 Αίθουσα Δημαρχείου Κεφαλοβρύσου
Δευτέρα 12/11/2011 Αίθουσα Δημαρχείου Παρακαλάμου
Τρίτη 13/12/2011 Αίθουσα Δημαρχείου Δελβινακίου
Πέμπτη 15/12/2011 Κοινοτικό Κατάστημα Πωγωνιανής
Παρασκευή 1/12/2011 Κοινοτικό Κατάστημα Λάβδανης


ΠΗΓΗ: http://www.1366.syzefxis.gov.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=295:ευρωπαϊκα-προγραμματα-–επιχορηγησεισ&Itemid=1