Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Ομολογία αποτυχίας η χθεσινή απόφαση

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης της αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, ενώ σημείωσε πως δεν διασφαλίζεται η ρευστότητα της πραγματικής οικονομίας.


Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε την εξασφάλιση των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας τη χθεσινή απόφαση της Συνόδου Κορυφής, αλλά σημείωσε πως δεν διασφαλίζεται η ρευστότητα της πραγματικής οικονομίας.
Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης της αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, ενώ σημείωσε πως η απόφαση που εξήφθη έχει μεγάλες ασάφειες τόσο αναφορικά με την Ελλάδα όσο και με την Ευρώπη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, εκτίμησε ότι το νέο πακέτο θα φέρει και νέα μέτρα για τον λαό, χαρακτηρίζοντας «ρετσινιά» για την Ελλάδα τον υποβιβασμό από τους οίκους αξιολόγησης σε κατηγορία «επιλεκτικής χρεοκοπίας».
«Η μέχρι τώρα πολιτική απέτυχε γι' αυτό χρειάζονται συνεχώς νέα μέτρα και νέες συμβάσεις και γι' αυτό μετατίθενται διαρκώς προς τα πίσω ο χρόνος που θα βγει στις αγορές η Ελλάδα», συνέχισε.