Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Football League: Σήμερα τα νεότερα για τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ Β’ Εθνικής

Η αγωνία στο «κόκκινο» για αρκετές ομάδες της Football League, καθώς σήμερα και αύριο εξετάζονται οι φάκελοί τους από το Πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.
Οι ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, ΟΦΗ και Δόξα Δράμας «παρήλασαν» την Πέμπτη ενώπιον της επιτροπής, με τους τρεις πρώτους να μην έχουν σημαντικά προβλήματα, αντίθετα για ΟΦΗ και Δόξα Δράμας υπάρχουν αρνητικές εισηγήσεις από τον εισηγητή κ. Δημητρίου, αν και στους Κρητικούς δόθηκε μία μικρή παράταση να συμπληρώσουν ως την Παρασκευή τις ελλείψεις τους, ειδάλλως θα απορριφθεί ο φάκελός τους και θα πρέπει να αναζητήσουν τη δικαίωση σε δεύτερο βαθμό.
Ο ΟΦΗ δεν έχει εξοφλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά καλείται να το κάνει στις 24 ώρες που έχει στη διάθεσή του.


Φάκελο κατέθεσε και ο Διαγόρας την τελευταία στιγμή, αλλά είναι τέτοιες οι ελλείψεις του, που μάλλον η κατάθεση έγινε για την «τιμή των όπλων» και δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να ασχοληθεί ιδιαιτέρως η επιτροπή μ' αυτόν.


Την Παρασκευή το Πρωτοβάθμιο όργανο θα εξετάσει τα συμπληρωματικά στοιχεία του φακέλου του ΟΦΗ και φυσικά θα ασχοληθεί και με τους φακέλους των ΠΑΕ Βέροια, Τρίκαλα, Πανθρακικός και Διαγόρας.
Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση με το ζόρι θα βρεθούν οι 4 ομάδες για να αγωνιστούν στα play-off.


ΠΗΓΗ: www.super-fm.gr