Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ:ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:ΟΜΙΛΙΑ «ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ» (ΣΧΟΛΙΟ)


ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ:ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:ΟΜΙΛΙΑ «ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ»
Από τον «Ανώνυμος 18»

Λίγα 24ωρα πριν να ανοίξουν οι κάλπες των εκλογών για την επιλογή της πρώτης δημοτικής αρχής του νέου δήμου Πωγωνίου και ασφαλείς εκτιμήσεις ή προβλέψεις για τα αποτέλεσμά τους δεν μπορούν γίνουν σε ότι αφορά τον τελικό νικητή, αφού το τοπίο είναι "ομιχλώδες' και οι περισσότεροι ψηφοφόροι δεν εκδηλώνονται.
Θεωρείται πάντως "φαβορί" να καταλάβει την πρώτη θέση στον α' γύρο ο κ. Καψάλης Κώστας και να γίνει μάχη για την δεύτερη θέση και την είσοδο στο β΄ γύρο μεταξύ του κ. Στεργίου και του κ. Ντόντη.
Αντίθετα κάποιες εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
Συγκεκριμένα απ' τον συνδυασμό "Ενωτική Πρωτοβουλία" του κ. Καψάλη Κώστα, φαίνεται να προηγείται με μεγάλη άνεση ο κ. Βιρβίλης Στ. και να ακολουθούν οι κ. κ. Ευθύμιος Κάκκος, Χρ. Γκόγκος, Γιάννης Ντάλλας, Κώστας Γκέκας, Ι. Μάτσιας, Μιλτ. Μάστορας, Ιωάννης Λίτσας.
Απ' τον συνδυασμό "΄Ολοι Μαζί" του κ. Στεργίου Φάνη, φαίνεται να προηγούνται οι κ. κ. Βασίλης Ρούπας, Ηλίας Πορίκης, Νίκος Πότσης, Κων. Περικλής, Βασιλική Κουτσού- Μανώλη, Χρήστος Υφαντής, Αντ. Κανακάκης.
Απ' τον συνδυασμό "Δύναμη Ευθύνης" του κ. Ντόντη Ιωάννη, φαίνεται να προηγούνται οι κ. κ. Δημήτριος Μάνθος, Χαράλάμπος Λέκκας, Φούκης, Γιάννης Ντάγκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Χρήστος Τσοχαντάρης, Σταύρος Ζηκόπουλος.
«ΑΝΩΝΥΜΟΣ 18» - ΠΩΓΩΝΙ