Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ με τεσσάρα! 

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με 4-0 για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Λεό στο 4' έκανε εκπληκτικό σπριντ, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Οζντόεφ στο 20'  πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στο δεύτερο ο Τζίμας πλάσαρε, με τον Κλέιμαν να αποκρούει.

Στη συνέχεια σούταρε ο Κουλιεράκης και κέρδισε κόρνερ.

Στο 29' ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ γεμίζοντας στην περιοχή, η άμυνα του ΠΑΣ δεν έδιωξε μακριά, ο Ντεσπόντοβ σούταρε, ο Κλέιμαν απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Μπάμπα, ο οποίος έκανε το 1-0.

Στο 47' λάθος του Κουλιεράκη, ο  Λεό  βγήκε απέναντι από τον Κοτάρσκι και σούταρε δυνατά άουτ.  

Ο Μούργκ στο 49' εκτέλεσε φάουλ, ασταθής απομάκρυνση της  άμυνας του ΠΑΣ, ο Μεϊτέ έγινε κάτοχος της μπάλα και με πλασέ σαν σέντρα έκανε το 2-0.

Ο Ντεσπόντοφ στο 53' άφησε την μπάλα στον Σάστρε, ο οποίος γέμισε στην περιοχή και ο Τζίμας  με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Ο Σάστρε στο 66' έκανε το γέμισμα  στην περιοχή, ο Ριένστρα έβαλε το πόδι του, με  την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα  για το 4-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):

Κοτάρσκι, Σάστρε  (Λύρατζης 80΄), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (Αντόνιο 73΄), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (Ζίβκοβιτς 68΄), Μουργκ  (Κωνσταντέλιας 68΄), Τάισον, Τζίμας (Τόμας 68΄).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου):

Κλέιμαν, Σόρια  (Πανάγου 89΄), Κιάκος, Παντελάκης, Μπακαδήμας  (Λιάσος 72΄), Εραμούσπε, Καραχάλιος  (Έφορντ 72΄), Ριένστρα, Τζίνο, Κόντε, Λεό.