Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Για ακόμη μία χρονιά η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας στην Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας

 


Στο περίπτερό της θα υπάρχει πληροφοριακό υλικό για ποικίλα θέματα, ενώ παιχνίδια βιωματικής μάθησης περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες 

Για ακόμη μία χρονιά η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας δίνει το

«παρών» στην Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας, η οποία άνοιξε χθες (27-09-2023) τις πύλες της με την τελετή εγκαινίων και θα διαρκέσει μέχρι την 3-10-2023.

Η παρουσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας με δικό της περίπτερο στο χώρο της Έκθεσης εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για τη συνεχή ενημέρωση, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσω έντυπου υλικού αλλά και τη διαπροσωπική επικοινωνία με εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό για τρόπους προστασίας από μορφές εγκληματικότητας όπως οι κλοπές, οι απάτες και η ενδοοικογενειακή βία.

Ακόμη, για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχουν παιχνίδια βιωματικής μάθησης των κανόνων οδικής ασφάλειας.

Το περίπτερο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, κατά τις ώρες 10:30-14:00 και 17:00-22:30 τις καθημερινές και 10:00-23:00 το σαββατοκύριακο.