Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

 


5/5 για τον  Παναθηναϊκό με χατ τρικ του  Αϊτόρ 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στην Πέμπτη αγωνιστική της  Super League.

Ο Γκάνεα στο 10' κάνει σέντρα από αριστερά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. 

Ο Αϊτόρ στο 15' συνδυάστηκε με τον Σπόραρ από αριστερά, ο Σλοβένος πατάει την μπάλα και απελευθερώνεται, σουτάρει μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Σούλης.

Στο 20' ο Κουρμπέλης με το κεφάλι δίνει πάσα προς τα πίσω, ο Αϊτόρ από διαγώνια αριστερά και έξω από την περιοχή πιάνει ένα βολέ, λίγο άουτ.

Στο 26' μετά από βολέ του Μπρινιόλι, ο Αϊτόρ και ο Σούλης έτρεξαν για την μπάλα, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να πέφτει με πολλή φόρα στο στήθος του Ισπανού εξτρέμ.

Τα ιατρικά επιτελεία τους έχουν γυρίσει στο πλάι και τους προσφέρουν πρώτες βοήθειες.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ σε αποχωρεί φορείο.

Στο 35' νέα σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Σπόραρ με έναν και του Αθανασίου.

Ο τελευταίος πέφτει στο στήθος του Σλοβένου, ο οποίος τραντάζεται και μένει στο έδαφος. Δείχνει να ζαλίζεται και γι' αυτό βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου για να γίνει αλλαγή.

Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ στο 45' με το αριστερό από δεξιά, το τείχος ανοίγει κι η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 48' γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα απομακρύνεται, ο Παλάσιος πιάνει ένα σουτ και ο Αθανασίου, εκτός εστίας και με πολλά σώματα μπροστά του, καταφέρνει να αποκρούει.

Νέα εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ στο 54' από δεξιά με το αριστερό, ο Αθανασίου προσπαθεί να μπλοκάρει, αλλά χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του κι αυτή καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Αϊτόρ στο 70' παίρνει την μπάλα λίγο μπροστά από το κέντρο, εφορμά προς την αντίπαλη περιοχή, κερδίζει μία κόντρα και φτάνει στο ύψος του πέναλτι, όπου πλασάρει για το χατ τρικ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς):

Μπρινιόλι, Γκάνεα (Χουάνκαρ 72΄), Σάρλια (Σένκεφελντ 81΄), Πούγγουρας, Σάντσες, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (Μπερνάρ 46΄), Τσέριν, Σπόραρ (Ιωαννίδης 37΄), Αϊτόρ, Παλάσιος (Βέρμπιτς 72΄).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Σούλης  (Αθανασίου 28), Σόρια, Ποζνάνσκι, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας (Σταματελόπουλος 64΄), Μπιλμπάο, Ροσέρο (Λιάσος 74΄), Παμλίδης (Μορέιρα 72΄).