Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

 




Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ έφτασε δύσκολα στην επικράτηση με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

O Εραμούσπε  στο 31'κλέβει την μπάλα, δίνει στον Λεό, ο οποίος βγαίνει από αριστερά και σπάει έξω στον Εραμούσπε που την στέλνει με σουτ μέσα από την περιοχή στα δίχτυα κι ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΣ.

Ο Σβιντέρσκι  στο 52' από κοντά ισοφαρίζει  για τον ΠΑΟΚ.

Η μπαλιά βγαίνει δεξιά στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ήταν σε κανονική θέση), αυτός συγκλίνει κατά την προσφιλή του κίνηση, κάνει το σουτ με το αριστερό. Ο Χουτεσιώτης απομακρύνει αλλά όχι σταθερά και ο Σβιντέρσκι από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 57΄ ο Ερασμούσπε, αντίκρισε  την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μπίσεσβαρ και άφησε τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες.

Στο 91΄ εκτελέστηκε φάουλ, ο Τσόλακ πήρε την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι (ελέγχθηκε για το αν ήταν οφσάιντ), ο Κρέσπο τη δεύτερη και ο Μαροκινός με γυριστό σκοράρει για να κάνει το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): 

Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (Τσόλακ 76΄), Εσίτι (Ελ Καντουρί 46΄), Σβαμπ, Μουργκ (Μπίσεσβαρ 46΄), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46’ Τζόλης), Σφιντέρσκι (Ουαγκέ 95΄΄).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): 

Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης, Παμλίδης, Κρίζμαν (Ελευθεριάδης 25΄), Λεό (Ντομίνγκες 63΄)