Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Δήμος Πωγωνίου: #menoumespiti και εξυπηρετούμαστε μέσω της εφαρμογής «CityzenApp»


Δήμος Πωγωνίου και τεχνολογία συμπράττουν προσφέροντας έξυπνες λύσεις για εξ’ αποστάσεως επικοινωνία με τις υπηρεσίες, με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Με γνώμονα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, ο Δήμος Πωγωνίου θέτει από σήμερα σε λειτουργία την εφαρμογή CityzenApp ενισχύονται έτσι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με ένα ακόμη «εργαλείο» τις δημοτικές δομές κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης
Μέσω της εφαρμογής καθώς και μέσω των τηλεφωνικών γραμμών: 2653360116 και 2653360147 θα γίνεται άμεσα και γρήγορα καταγραφή των αιτημάτων των δημοτών και δρομολόγησή τους στα εξωτερικά συνεργεία.
«Οι νέες συνθήκες απαιτούν δραστικές και άμεσες λύσεις για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Οι νέες τεχνολογίες πρέπει να είναι στις υπηρεσίες των πολιτών και η συγκεκριμένη εφαρμογή θα μας δώσει τη δυνατότητα να κινούμαστε ταχύτερα και να στηρίζουμε τους δημότες που έχουν ανάγκη ακόμη πιο άμεσα. Τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερες ανάγκες αλλά ο Δήμος Πωγωνίου είναι ένα βήμα μπροστά και στέκεται αρωγός σε όσους το χρειάζονται» σημείωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Στυλιανός Κουκουλάρης.
Η εφαρμογή «CityzenApp» διατίθεται δωρεάν στους Δημότες μέσα από το DeveloperAccount της Novel Tech στο AppStore και το GooglePlay ενώ η συνδρομή αφορά επίσης την χρήση των ακόλουθων υποσυστημάτων του CityzenApp:
        Υποβολή και διαχείριση αιτημάτων/αναφορών/προβλημάτων που αφορούν το Δήμο, από πολίτες και επιχειρήσεις μέσω των κινητών τηλεφώνων και των tablets
        Αιτήσεις Πιστοποιητικών από πολίτες και επιχειρήσεις μέσω των κινητών τηλεφώνων και των tablets
        Ενότητα ενημέρωση Δημοτών
        Χρήσιμα Τηλέφωνα του Δήμου, των νοσοκομείων αναφοράς και του ΕΟΔΥ
        Αποστολή PushNotifications (άμεσες ενημερώσεις) στα κινητά όσων έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή με έκτακτες ανακοινώσεις, προτροπές για τους κατοίκους και ενημερώσεις για συμβάντα.
Ο κ. Κουκουλάρης ευχαρίστησε παράλληλα τον κ. Χριστόφορο Ζαραλίκο για την ευγενική σου συνεισφορά στη δημιουργία σχετικού βίντεο.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Δείτε το βίντεο: