Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στη σημερινή (Κυριακή 2 Απριλίου 2017) ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση

Φωτό: Χριστόφορος Ευθυμίου

Με μεγάλη συμμετοχή αντιπροσώπων των  μελών (Ομοσπονδιών, Αδελφοτήτων, Συλλόγων και Ενώσεων) της ΠΣΕ, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, στην Κλεισθένους, διεξήχθη σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2017, η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση.  Πάνω από 125 μέλη της ΠΣΕ νομιμοποιήθηκαν και οι αντιπρόσωποι τους έλαβαν μέρος στις συζητήσεις και τις σχετικές ψηφοφορίες, μια διαδικασία που διήρκησε πολλές ώρες και ολοκληρώθηκε πριν λίγο.
Φωτό: Χριστόφορος Ευθυμίου
Κατά τις διεξαχθείσες ψηφοφορίες που ολοκλήρωσαν την συνέλευση, η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και ο Οικονομικός Απολογισμός υπερψηφίστηκαν ομόφωνα.
Φωτό: Χριστόφορος Ευθυμίου
Το Διοικητικό απολογισμό υπερψήφισαν τα 2/3 των αντιπροσώπων και καταψήφισε το 1/3 των αντιπροσώπων, που ήταν μέλη, τα περισσότερα, της παράταξης ''Ηπειρωτική Συσπείρωση'', που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Κατόπιν αυτών υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Τις επόμενες ώρες, θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ, από τη σημερινή γενική συνέλευση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Φωτό: Χριστόφορος Ευθυμίου