Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Παρουσία εκπροσώπων της Νέας Δεξιάς στις ενημερωτικές της Πανηπειρωτικής

Η Νέα Δεξιά Ιωαννίνων ενημέρωσε το γραφείο του Προέδρου του Κόμματος κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, για τις δύο σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις της  Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για το θέμα της ασφάλειας των ακριτικών και ορεινών περιοχών της Ηπείρου καθώς και για τους δασικούς χάρτες. Στην πρώτη εκδήλωση την 13η  Μαρτίου παρέστη ως εκπρόσωπος ο Γραμματέας Δημοσίας Τάξεως του Κόμματος, Αντιστράτηγος Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Χαράλαμπος Μηνόπετρας και στη δεύτερη την 15η Μαρτίου ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Δημήτρης Γερογιάννης.
Αλγεινή εντύπωση στους παρευρισκόμενους στη ενημερωτική εκδήλωση για το μείζον ζήτημα με τους δασικούς χάρτες, προκάλεσε η απουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και του συνόλου των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο, μια ακόμη ένδειξη για το πόσο αφουγκράζονται τις ανησυχίες των πολιτών της χώρας.
Η Νέα Δεξιά Ιωαννίνων δηλώνει πανταχού παρούσα, δίπλα στους πολίτες, συμβάλλοντας με τις παρεμβάσεις της στην ανάδειξη και στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, είτε μικρότερα, είτε μεγαλύτερα.

Δημιουργεί μια αμφίδρομη σχέση διαρκούς επικοινωνίας με  όλες και όλους τους συμπολίτες. 
Είμαστε κανονικοί άνθρωποι και όχι πορφυρογέννητοι και στους ανθρώπους του μόχθου που σκληρά δοκιμάζονται, στεκόμαστε στο πλευρό τους.