Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του Γενικού Γραμματέα της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Χρήστου Χρηστίδη και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος κ. Δημήτριου Γερογιάννη στα Ιωάννινα

Η περιοδεία ξεκίνησε την Κυριακή 12 Μαρτίου όπου ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος  πραγματοποίησε σύσκεψη με τα τοπικά στελέχη των Ιωαννίνων που θα αποτελέσουν την Τοπική Οργάνωση του κόμματος και πολύ σύντομα με σχετικό Δελτίο Τύπου θα ανακοινωθούν τα ονόματα και οι ιδιότητές τους. Ο κύριος Χρηστίδης έχοντας στο πλευρό του τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, αφού μετέφερε το χαιρετισμό του Προέδρου του κόμματος κ. Φαήλου Κρανιδιώτη στα στελέχη, έδωσε το στίγμα των επόμενων οργανωτικών κινήσεων καθώς και την στρατηγική επέκτασης της δράσεως της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ στην Περιφέρεια της Ηπείρου αλλά και αποφασίστηκαν όλα τα απαραίτητα για την επόμενη περιοδεία του κόμματος στην Περιφέρεια της Ηπείρου και στην παραμεθοριακή ζώνη. Τη Δευτέρα το πρωί στις 13 Μαρτίου όπου και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ έκλεισε 10 μήνες λειτουργίας από την ίδρυση της στις 13 Μαΐου 2016 από τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τα ιδρυτικά της στελέχη, ο Γενικός Γραμματέας κος Χρηστίδης παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια και μέσα επικοινωνίας όπου ανέλυσε την πορεία και τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για τα τρέχοντα πολιτικά και εθνικά θέματα. 


Στη συνέντευξη Τύπου εκτός του Εκπροσώπου Τύπου κου Δ. Γερογιάννη που τη συντόνισε συμμετείχαν τα τοπικά στελέχη κ.Χρήστος Βλάχος όπου και είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και ο κ.Γεώργιος Γκόλιας. Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Δασικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων και Δημοτικό Σύμβουλο Κονίτσης κ. Ιωάννη Ντασταμάνη απ' τον οποίο ενημερώθηκε για την τεράστια αναστάτωση που επικρατεί απ΄ το χάος της διαδικασίας των Δασικών Χαρτών, για τα έντονα προβλήματα ανασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες κυρίως στα βόρεια του νομού  και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος τοπικά στελέχη που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στους τομείς που αφορούσε το περιεχόμενο της ενημέρωσης
Ο Γενικός Γραμματέας της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Χρηστίδης και ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Γερογιάννης στο τέλος της ημέρας φιλοξενήθηκαν σε εκπομπές και κεντρικά δελτία ειδήσεων των τοπικών καναλιών όπου και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να αναλύσουν τις θέσεις και τη διαφορά του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη απ' τα άλλα κόμματα.

Τέλος το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου, τα ηγετικά στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ενημερώθηκαν εκτενώς για τα θέματα που απασχολούν τους ξενοδόχους της περιοχής από τον αρμόδιο φορέα της Ενώσεως Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων αλλά και για όλες τις δυναμικές και προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή.