Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στις Συκιές Άρτας και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 47 ετών καθώς και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.
Ειδικότερα:
Συνελήφθη χθες (28-08-2016) το πρωί στις Συκιές Άρτας, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας, για απάτη κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.
Συνελήφθη χθες (28-08-2016) το πρωί στις Συκιές Άρτας, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας, για απάτη κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.
Συνελήφθη σήμερα (29-08-2016) μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.