Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ: Συγχαρητήρια Δημήτρη Ντότη στα παιδιά της περιοχής που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις

Την Παρασκευή 18/06/2016 αναρτήθηκαν στα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων και η αγωνία όλων των συμμετεχόντων έφτασε στο τέλος της.
Ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Ντότης επειδή ένιωσε την υποχρέωση να συγχαρεί τα επιτυχόντα παιδιά του Δήμου μας προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά του Δήμου Πωγωνίου, σε όποιο σημείο της Ελλάδος και να βρίσκονται συγχαρητήρια για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις! Οι κόποι χρόνων ανταμείφθηκαν. Οι νέοι και οι νέες του τόπου μας απέδειξαν ότι τα δύσκολα επιτυγχάνονται με συστηματική προσπάθεια και επιμονή!!! Καλή αρχή στην φοιτητική σας πορεία!!

Θα ήθελα όμως να αναφερθώ και σε  όσα από τα παιδιά μας δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους. Η ζωή δεν σταματά εδώ και η προσπάθεια συνεχίζεται. Μία αποτυχία είναι μόνο αναβολή της επιτυχίας. Αυτό και μόνο θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε»!