Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ο Σύλλογο Ηπειρωτών Καλλιθέας έκοψε την Πίτα του, στο οίκημα του, Πλάτωνος 50, Καλλιθέα, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου

Την πατροπαράδοτη εκδήλωση κοπής της Πίτας του, πραγματοποίησε το απόγευμα Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας, στο οίκημα του, Πλάτωνος 50, Καλλιθέα.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στην οποία στεγάζεται ο ιδιαίτερα δραστήριος αυτός Σύλλογος της Καλλιθέας, τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκε η Πρόεδρος Γεωργία Κίτσιου και όλο το Δ.Σ., ενώ ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αφού πρώτα ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους και αναφέρθηκε, εν συντομία, στο τι έκανε η Διοίκησή του την περασμένη χρονιά και στο τι προτίθεται να κάνει και φέτος, έκοψε το πρώτο κομμάτι από τη Πίτα.
Αμέσως μετά, ένας-ένας, οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Συλλόγου, έκοψαν με τη σειρά τους και από ένα κομμάτι, με πρώτο τον Αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστα Κωνή, που ευχήθηκε καλή χρονιά και στήριξη στον Σύλλογο από όλους της Ηπειρώτες της Καλλιθέας, καλώντας όλους να συμμετέχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις της ΠΣΕ, και επόμενους τους, Αντιδήμαρχο Άννα Γιαννακού - Πάσχου, επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Βάσω Μαργαρίτη, Γιώργο Κυριακόπουλο, Ανέστη Φωτόπουλο, Σταύρο Ζάκα, Κωνσταντίνο Ευσταθίου, Κορίνα Δαμουλιάνου, Γιώργο Κουτσογιάννη και Γιάννη Εμιρζά, ενώ από ένα κομμάτι έκοψαν οι δάσκαλοι και ορισμένα μέλη του Συλλόγου.
Εκτός των προαναφερθέντων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Καλλιθέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Στέλιος Κώτσος, Αθηνά Σαραντάκη, Μηνάς Παπαδόπουλος και Φώτης Πεχλιβανίδης, καθώς και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γεωργούσης.
Μετά το πέρας της κοπής της Πίτας, σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν εδέσματα και γλυκά από την Ήπειρο, αλλά και ηπειρώτικο τσίπουρο και αναψυκτικά, ενώ στο τυχερό άτομο που έπεσε το «φλουρί», δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο, μια ιδιαίτερα καλαίσθητη Εικόνα με την Παναγία και τον Ιησού Χριστό.
Και έτσι όπως ξέρουν οι Ηπειρώτες να κάνουν ακολούθησε ηπειρώτικο γλέντι και χορός.

Και του χρόνου