Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλη η συμμετοχή των μικρών παιδιών στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Πωγωνίου, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Από δεκάδες χαμογελαστά προσωπάκια γέμισε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Πωγωνίου.

Μικροί και μεγάλοι έγιναν μία παρέα και διασκέδασαν με την ομάδα της Αστερούπολης που ήρθε να μοιραστεί μαζί με τους μικρούς φίλους την μαγεία των Χριστουγέννων.

Ο Μάγος της λίμνης εξέπληξε όλους με τα κόλπα του ενώ οι ήρωες των παραμυθιών χόρεψαν και διασκέδασαν τους καλεσμένους. Από τη γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης που φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα.

Τη γιορτή «γλύκαναν» οι σπουδαστές των ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που έφτιαξαν νόστιμες δημιουργίες  και τις διακόσμησαν μαζί με τα παιδιά ενώ τα τμήματα αισθητικής και κομμωτικής έβαψαν τα προσωπάκια τους και περιποιήθηκαν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ημέρας.
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης καλωσόρισε παιδιά και γονείς και υποσχέθηκε οι χριστουγεννιάτικες γιορτές να έχουν και συνέχεια καθώς, όπως τόνισε, στόχος του Δήμου είναι να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών με κάθε τρόπο. «Σήμερα γίνεται η αρχή για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πωγωνίου. Αυτές τις μέρες πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τα προβλήματα και να γινόμαστε όλοι παιδιά, έχοντας στην καρδιά και την ψυχή μας μόνο αγάπη και ελπίδα. Η πιο όμορφη εικόνα είναι ένα χαμογελαστό παιδικό πρόσωπο και σήμερα ομόρφυνε το Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.
Αυτό αποτελεί για εμάς χρέος να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις. Ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, πρέπει να βρίσκουμε διεξόδους που θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους» σημείωσε και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.
Ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αστερούπολη και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για τη συνδιοργάνωση, καθώς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης που ήταν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, το βιβλιοπωλείο ΓΡΑΜΜΗ, το εποχιακό κατάστημα ΤΖΟΚΕΡ και την εταιρία 3Ε.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή ενώ με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε ο Δήμος Πωγωνίου παιδιά και εκπροσώπους από τους Δήμους Κόνιτσας, Ζαγορίου και Ζίτσας.