Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές κινητών τηλεφώνων από θαμώνες καταστημάτων, στα Ιωάννινα

Συνελήφθησαν ως δράστες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο 19χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο κλοπές κινητών τηλεφώνων σε βάρος θαμώνων καταστημάτων, που έγιναν χθες (06-11-2015) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα.
Συνελήφθησαν για τις παραπάνω υποθέσεις, σήμερα (07-11-2015) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο 19χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο νεαροί δράστες, χθες τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, αφαίρεσαν διαδοχικά από δύο θαμώνες διαφορετικών καταστημάτων, τα κινητά τους τηλέφωνα.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.