Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Τέλος το μέτρο της απόσυρσης των ΙΧ στις 20 Δεκεμβρίου

Στις 20 Δεκεμβρίου εκπνέει το μέτρο της απόσυρσης ΙΧ και πολλοί ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων που έχουν αποσύρει ήδη τα παλιά τους οχήματα ή πρόκειται να τα αποσύρουν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία  δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με το όφελος της απόσυρσης και μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Tο όφελος της απόσυρσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καινούρια αυτοκίνητα που έχουν εκτελωνιστεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2015. 
Από την συγκεκριμένη ημερομηνία και μετά τα «χαρτιά» της απόσυρσης είναι άχρηστα αν δεν δοθεί κάποια παράταση της χρήσης τους από το υπουργείο Οικονομικών.
Οι καταναλωτές λοιπόν για να μπορέσουν να ωφεληθούν από την απόσυρση του παλαιού τους αυτοκινήτου στην απόκτηση κάποιου καινούριου θα πρέπει να έχουν παραγγείλει το νέο τους αυτοκίνητο πριν το τέλος της χρονιάς. 

Αν δεν το κάνουν αυτό θα είναι δεσμευμένοι ως προς τις επιλογές απόκτησης κάποιου νέου ΙΧ καθώς θα μπορούν να επιλέξουν μόνο κάποιο μοντέλο από τα ήδη εκτελωνισμένα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 στα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το όφελος της απόσυρσης.