Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Επανασύσταση των ΜΟΜΑ, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος

Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο.
Ο κ. Καμμένος, ο οποίος μετέβη στον Έβρο, για να συντονίσει τις προσπάθειες για την αποφυγή περαιτέρω ζημιών από τις πλημμύρες, εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης και τη δική του για επανίδρυση των ΜΟΜΑ.
Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας, η πολιτική αυτή οδήγησε «στο να έχουμε 70% ανεργία στους νέους, να φύγουν στο εξωτερικό 300.000 νέα παιδιά, να κλείσουν το 80% των επιχειρήσεων, να έχει διαλυθεί η μεσαία τάξη και να έχει εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός»
«Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς», είπε σε δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στη στάση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ, απέναντι στην Ελλάδα, ενώ επισήμανε ότι οι ξένοι «δεν έχουν απέναντί τους τώρα ούτε τον κ. Σαμαρά ούτε τον κ. Βενιζέλο» και πως πλέον η χώρα μας δεν διαπραγματεύεται «στα τέσσερα».

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές και είπε ότι «η κυβέρνηση έχει εντολή από τον ελληνικό λαό να προχωρήσει σε αλλαγή της πολιτικής, η οποία θα είναι υπέρ εκείνων των πολιτών που έχουν πληγεί αυτά τα πέντε χρόνια με τη «λάθος πολιτική» που έλεγαν κάποιοι».
Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας, η πολιτική αυτή οδήγησε «στο να έχουμε 70% ανεργία στους νέους, να φύγουν στο εξωτερικό 300.000 νέα παιδιά, να κλείσουν το 80% των επιχειρήσεων, να έχει διαλυθεί η μεσαία τάξη και να έχει εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός» και πρόσθεσε ότι αυτή η πολιτική τελείωσε τώρα «και δεν έχουν απέναντί τους ούτε τον κ. Σαμαρά ούτε τον κ. Βενιζέλο, να το καταλάβουν αυτό».
Τέλος, εκτίμησε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει τη στήριξη του συνόλου των Ελλήνων και είπε ότι «ενώσαμε τους Έλληνες και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ πλέον διαπραγματεύεται η Ελλάδα, δεν διαπραγματευόμαστε ούτε με σκυμμένο κεφάλι ούτε στα τέσσερα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει πλέον στην εξαθλίωση, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω».