Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ 2014


Ντόντης Ιωάννης
υποψήφιος
Δήμαρχος Πωγωνίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13/5/2014
Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Κοιτάζοντας  τις φωτογραφίες που ο ίδιος ο κ. Καψάλης δημοσιοποίησε για την συνάντησή του με τους ετεροδημότες στην Αθήνα, διαπιστώνει κανείς ότι όχι μόνο μήνυμα νίκης δεν στέλνουν, αλλά αποτυπώνουν με ακρίβεια την κόπωση, τον πανικό και το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ό ίδιος και η ηγετική του ομάδα.
Η απογοήτευση  χαραγμένη στα πρόσωπα του κ. Καψάλη αλλά και των συνεργατών του τα λέει όλα.


Όσο για την αναφορά του δημοσιεύματος στο χαιρετισμό του κ. Δόση Γεώργιου και τον ατυχή χειρισμό από την πλευρά του κ. Καψάλη και του Υπευθύνου Προεκλογικού Αγώνα και Εκπρόσωπου Τύπου κ. Βιρβίλη, λέμε ότι είναι τουλάχιστον απρέπεια η χρήση της ιδιότητας του εν λόγω κυρίου, ως  Γραμματέα της  Πανηπειρωτικής, με προφανή σκοπό να λάβουν βαρύτητα τα λεγόμενά του σε μια στημένη προεκλογική φιέστα, καθώς  η επίκλησή της ιδιότητας αυτής   δεν καταφέρνει τίποτε άλλο  εκτός από ένα πλήγμα στον θεσμό της  ίδιας της Πανηπειρωτικής.
Εάν ο κ. Δόσης Γεώργιος εκ Παπίγκου Ζαγορίου, ξένος προς τα συμφέροντα του Πωγωνίου,  έχει ως ίνδαλμα τον κ. Καψάλη ας τον πρότεινε για Δήμαρχο στο Ζαγόρι, και ας αφήσει τους  Πωγωνίσιους, να εκλέξουν Δήμαρχο Πωγωνίσιο.
Αλήθεια, δεν αποδέχθηκε κανένα στέλεχος του Πωγωνίου να κάνει αυτή τη «βρώμικη δουλειά», και ανακαλέσατε τις εφεδρείες από τους όμορους Δήμους;
Ξεπερασμένες είναι αυτές οι τεχνικές σας, που μόνο το κύρος σας μειώνουν.
Θα λάβετε την ηχηρή απάντηση της τοπικής κοινωνίας του Πωγωνίου στις 18 Μαΐου.
Στις 18 Μαΐου το Πωγώνι αλλάζει σελίδα.    

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΝΤΗΣ