Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι»: Καλπάκι και Νεγράδες ζητούν την άμεση αλλαγή στο Πωγώνι

Δελτίο τύπου
Το Καλπάκι και οι Νεγράδες έδωσαν σήμερα (Δευτέρα 12 Μαΐου) τη δική τους ηχηρή απάντηση, καθώς είπαν ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ στη νυν δημοτική αρχή και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΜΑΣ.
Οι δημότες σε Καλπάκι και Νεγράδες έδωσαν τη δική τους ηχηρή απάντηση, μία απάντηση που συγκλίνει και με το υπόλοιπο ΠΩΓΩΝΙ. ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΝΤΗ.


Ζητούν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΗΘΟΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ, ΕΠΙ 24ώρης βάσης. Προβλήματα της καθημερινότητας τους, που δυστυχώς η νυν δημοτική αρχή κωφεύει και εθελότυφλη.
Στις Νεγράδες οι κάτοικοι περίμεναν με ιδιαίτερη αγωνία τον κ. Ντόντη και τα ερωτήματα για το χωριό τους ήταν σχετικά με την αιώνια οδό, για το πετρέλαιο, την ανεργία των νέων και φυσικά προβλήματα σχετιζόμενα με την καθημερινότητά τους, αφού οι Νεγράδες είναι το πιο αδικημένο χωριό, καθώς 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει κανένα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ για την ανάδειξη του. Είναι χαρακτηριστικό πως στις Νεγράδες ενώ έπρεπε, δεν αποδίδονται τα έσοδα από την εμπορία υδάτων, κι αυτό είναι μία κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΕΓΡΑΔΕΣ και ευθύνη της νυν δημοτικής αρχής και φυσικά του κ. Καψάλη και της παράταξης του.
Όλα τα χωριά, όλοι οι δημότες θέλουν - απαιτούν εδώ και τώρα την αλλαγή, μία αλλαγή που αρμόζει και δικαιούνται στην υπερηφάνειά τους.
Ο κ. Ντόντης έχοντας ως άμεση εφαρμογή στο πρόγραμμά του, την άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας τους, αλλά και όλων των άλλων προβλημάτων που μαστίζουν την τοπική κοινωνία του δήμου μας, τους ξαναέδωσε ελπίδα, πως ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 18η Μαΐου, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
Το Πωγώνι θέλει νέο δήμαρχο και το δείχνει ξεκάθαρα. Θέλει δήμαρχο που να σέβεται τους θεσμούς και τους δημότες, θέλει δήμαρχο να παλεύει και να διεκδικεί για το Πωγώνι μας και ο μόνος που μπορεί ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΝΤΗΣ.
Πρόγραμμα περιοδειών
Τρίτη 13 Μαΐου
12:00 Βασιλικό
18:00 Αρετή
19:00 Κουκλίοι
21:00 Μαζαράκι
Τετάρτη 14 Μαΐου
11:00 Ψηλόκαστρο - Δημόκορη
12:00 Λάβδανη - Βραστοβά
18:30 Χρυσοραχη
20:00 Παρακάλαμος (κεντρική ομιλία)
Πέμπτη 15 Μαΐου
11:00 Ριάχοβο
13:00 Ιερομνήμη
19:30 Κεφαλόβρυσο (κεντρική ομιλία)
Παρασκευή 16 Μαΐου
10:30 Επίσκεψη στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου
11:00 Κάτω Μερόπη
12:00 Παλαιόπυργος
13:00 Μερόπη
13:30 Κακόλακος
19:00 Δελβανάκι (κεντρική ομιλία)

Γραφείο τύπου
«Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι»
Τρόποι επικοινωνίας: giatopogoni@gmail.com
και στο facebook: giatopogoni@gmail.com