Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Το κεφάλαιο Φούσας» δεν έκλεισε τονίζει με έμφαση ο πρώην Υπουργός

Πως εκτιμά τις τοπικές πολιτικές εξελίξεις…
«Τα στοιχεία για το Ν. Γκόντα είναι καλά…»

Για τις πολιτικές εξελίξεις, κυρίως για τα του Δήμου Ιωαννιτών, αλλά και για την κεντρική πολιτική σκηνή, μίλησε στην Βίλιαν Στασινού ο Αντώνης Φούσας.
Απέφυγε να κρίνει το έργο των βουλευτών του Νομού μας, αν και παρακολουθεί, όπως είπε, όσα γίνονται και προέβλεψε ότι στις Εθνικές Εκλογές θα υπάρξουν νέες αξιόλογες υποψηφιότητες, με ικανότητες και πολύ σημαντικά δείγματα γραφής στους χώρους που υπηρετούν, δηλώνοντας με έμφαση ότι το «κεφάλαιο Φούσας» δεν έκλεισε.
 Και δεν απέκλεισε-απαντώντας σε σχετικό ερώτημα-κάθοδο στις εκλογές του αδερφού του, Καθηγητή της Ιατρικής Στέφανου Φούσα…

Για τον Δήμο…
Ο πρώην Υπουργός υπογράμμισε πως για το Νίκο Γκόντα τα στοιχεία αυτή την περίοδο είναι καλά για να έχει θετικό αποτέλεσμα, «εφόσον κρατηθούν καλές σχέσεις με συγγενικούς συνδυασμούς, για το β' γύρο». Επίσης, εξέφρασε την άποψη πως «πρέπει να βρεθεί και ενιαία λύση και στο χώρο της κεντροαριστεράς, καθώς η πολυδιάσπαση κάνει κακό στο Δήμο και στους δημότες».
Για την κεντρική σκηνή…
Τέλος, σχετικά με την κεντρική πολιτική σκηνή και αναφερόμενος στο Νομό Ιωαννίνων σημείωσε πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο και άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι. «Εκτιμώ ότι ενδιαφέρονται πρόσωπα με ικανότητες». Τέλος, έκανε μια αμφίσημη δήλωση, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες «είμαι παρών και θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει στο μέλλον. Δεν αναφέρομαι κατ' ανάγκη στον Αντώνη Φούσα. Ως οικογένεια μας ενδιαφέρει ο τόπος μας».


ΠΗΓΗ: www.proinoslogos.gr