Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-1

Ο ΠΑΣ επικράτησε του Άρη και της παγωνιάς



Ο ΠΑΣ θέλησε από την αρχή να πάρει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις κυρίως από τον άξονα με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να παίρνει αρκετές επιθετικές προσπάθειες.
Οι καλύτερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ανήκουν αναμφίβολα στον Άρη.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μπήκαν το ίδιο νωθρά στον αγωνιστικό χώρο με τον Άρη ωστόσο να καταφέρνει δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Με δέκα παίκτες έπαιζαν οι δυο ομάδες από το 44' λόγω αποβολής των Τάτου, Ντάσιου.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προηγήθηκε στο 51' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τόμας ντε Βινσέντι (προήλθε από χέρι του Παπαδόπουλου).
Στο 56΄ ο Μανιάς δέχτηκε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βγήκε κερδισμένος στη μονομαχία με τον Μιχαήλ και, αφού πλάσαρε σωστά, έκανε το 1-1.
Το 2-1 για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήρθε στο 73΄.
Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Βίλα, με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σ. Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος (77' Μπέριος), Ίλιτς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Κοροβέσης, Στρούνα (46' Μιχαήλ), Ντε Βινσέντι

Άρης (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης (86' Σταυρόπουλος), Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (80' Καραγιάννης), Μαργαρίτης, Μανιάς, Ηρακλής