Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή σιδερογροθιάς και σουγιά στον αγώνα ποδοσφαίρου Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π

Ο ίδιος είχε διαπράξει λίγο πριν τον αγώνα ληστεία σε ανήλικο ημεδαπό, αφαιρώντας του τη φανέλα της ομάδας του και ένα κινητό τηλέφωνο


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα και των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και αποτροπή τέλεσης και προετοιμασίας εκνόμων ενεργειών κατά τη διενέργεια των αγώνων ποδοσφαίρου, συνελήφθη χθες (15-09-2011) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 26χρονος ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή και για παραβάσεις της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους.
Ειδικότερα, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Π.Α.Σ. Γιάννινα – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στο Εθνικό Στάδιο « Ζωσιμάδες», κατά τον έλεγχο που διενέργησαν αστυνομικοί στους φιλάθλους που εισέρχονταν στο γήπεδο, εντοπίστηκε ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε πάνω του:
*μία σιδηρογροθιά
*ένα πτυσσόμενο σουγιά, μήκους δεκαπέντε (15) εκατοστών.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος λίγο νωρίτερα στην πλατεία «Πύρρου» στα Ιωάννινα είχε προσεγγίσει 15χρονο ανήλικο ημεδαπό και με την απειλή σιδηρογροθιάς, του είχε αφαιρέσει τη φανέλα της ομάδας του και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στην κατοχή του 26χρονου, βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.
Ο συλληφθείς, ο οποίος αντιμετωπίζει επιπρόσθετα την κατηγορία της ληστείας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.