Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ανάρτηση αποτελεσμάτων κοινοφελούς εργασίας για το Νομό Ιωάννινων απο το ΙΝ.Ε-ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝ.Ε-ΓΣΕΕ


Το ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 6/6/2012 αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της υπ' αριθμ. ΚΟΧ 5.403/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία 676 θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Ιωαννίνων» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν:
- Αλφαβητικός πίνακας αποκλειόμενων με αναγραφή του λόγου αποκλεισμού.
- Πίνακας κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.
- Πίνακας Κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.
- Πίνακας προσληπτέων κατ’ αλφαβητική σειρά με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης.
Τα αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα :
Στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, Γιοσέφ Ελιγιά 7, Ιωάννινα
στις Ιστοσελίδες του ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε – και www.ineepir.gr
στην Ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ – www.asep.gr
στην Ιστοσελίδα της Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» www.epanad.gov.gr
Οι προσληπτέοι οφείλουν εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να προσέλθουν στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων (Γιοσέφ Ελιγιά 7- Ιωάννινα, ώρες 9:00 – 14:00) και να αποδεχθούν εγγράφως τη θέση εργασίας, προσκομίζοντας το Έντυπο αποδοχής Θέσης.
Προθεσμία υποβολής ενστάσεων από 7/6/2012 ημέρα Πέμπτη έως και 11/6/2012 ημέρα Δευτέρα.


Σημ. : Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη αποστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλιού 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510)
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 26820-26969 (Πολυμέρης Πούλιος, Φατούρου Κατερίνα) και με το 26510-26316 (Καραπάνου Σοφία).