Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΩΓΩΝΙ: Τι έχουν πάθει όλοι αυτοί και «τσακώνονται» μέσω ηλεκτρονικών σελίδων, για τον Δήμο Πωγωνίου ;



Τι έχουν πάθει όλοι αυτοί και «τσακώνονται» μέσω ηλεκτρονικών σελίδων, για τον Δήμο Πωγωνίου ; Βλέπουμε κάτι Ακάκιους , Δημότες χωρίς όνομα ! , Λαογράφους, Πωγωνίσιους ανώνυμους , αμερόληπτοι Δημότες κ.λ.π.
Παιδιά, το έχετε πάρει χαμπάρι ότι μείναμε λίγοι , δεν περισσεύει κανείς μας.
Κάντε επιτέλους μια εποικοδομητική πρόταση, πηγαίνετε στο Δημοτικό Συμβούλιο να την πείτε ή να την γράψετε έστω και ηλεκτρονικά , μέσω όποιας ιστοσελίδας, για να φανείτε χρήσιμοι στην περιοχή !
Πιστεύω ο Δήμαρχος να σας (μας) ακούσει.
Αφήστε τα σχόλια του τύπου, μου είπαν , έμαθα , έκαναν, κλπ. χωρίς στοιχεία , εάν έχετε στοιχεία πραγματικά, να τα πείτε έστω και ανώνυμα και πιστεύω να ελεγχθούν από την Δημοτική Αρχή.
Εγώ πάντως σαν καινούργιος, στο διαδίκτυο, θα γράφω όσα βλέπω και όσα μαθαίνω, πάντα όμως με στοιχεία – αποδείξεις και με εποικοδομητικές προτάσεις, στο πνεύμα της αλήθειας , για το καλό της περιοχής μας.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
Και έτσι σαν αρχή….
Σημ.:
 1) Δήμαρχε κάνε κάτι για νερό, μείναμε αρκετοί κτηνοτρόφοι χωρίς νερό, δεν μας φτάνει να λέει ΝΑΙ συνέχεια ο κατά τα άλλα πολύ καλός, αρμόδιος αντιδήμαρχος,
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Η περιοχή μας δεν παράγει τίποτε, εάν δεν στηρίξετε και εμάς τους κτηνοτρόφους τότε χάθηκε όλη η περιοχή.
2) Επίσης κάνε μια βόλτα στα χωριά μας να δεις σε τι κακό χάλι είναι, με τους δρόμους γεμάτους από σκουπίδια, ειδικά τώρα που πέφτουν τα φύλλα, οι κάδοι είναι γεμάτοι και από ότι μαθαίνω ο άλλος, ο κατά τα άλλα ανεπαρκείς , αρμόδιος αντιδήμαρχος, δίνει άδειες στους υπαλλήλους, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του Κεφαλόβρυσου να μη φτάνουν για όλη την περιοχή μας.