Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα

Το περιβάλλον του πρωθυπουργού είδε στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου τον «Ιούδα» αυτής της εβδομάδας...των Παθών


Στη χθεσινή Μεγάλη Πέμπτη του ΠΑΣΟΚ οι 152 μαθητές(με την Εύα Καϊλή, η οποία δεν ανεξαρτητοποιήθηκε όπως πολλοί λανθασμένα έγραφαν ή έλεγαν χθες) του Γιώργου Παπανδρέου επιδόθηκαν σε δηλώσεις και συνομιλίες κρυφές ή φανερές για τη χάραξη της γραμμής τους απέναντι στον πρωθυπουργό.

Τρία μέτωπα ξεχώρισαν: του Ευάγγελου Βενιζέλου, της τρόϊκας Διαμαντοπούλου-Ραγκούση-Λοβέρδου και της ομάδας Βάσως Παπανδρέου.
Μέσα στον χθεσινό ορυμαγδό είχαμε και μια μετατόπιση στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι στη συνάντηση της τρόικας συμμετείχε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος βρίσκεται από χθες σε δυσμένεια.
Και αυτό γιατί το περιβάλλον του πρωθυπουργού είδε στο πρόσωπο του Μόσιαλου, ο οποίος δεν πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του δημοψηφίσματος για την νέα δανειακή σύμβαση τον «Ιούδα» αυτής της εβδομάδας... των Παθών.
Έτσι, ο πρωθυπουργός δεν τον πήρε μαζί του στο ταξίδι στις Κάννες, ενώ επιπλέον ο κ.Μόσιαλος χθες ειδοποιήθηκε πως δεν είναι αναγκαία η παρουσία του στο πρωινό καφέ του Μαξίμου στις κρίσιμες συσκέψεις του πρωθυπουργικό επιτελείου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του Ηλία Μόσιαλου στις συναντήσεις της τρόικας αποκτά μόνιμο χαρακτήρα, καθώς σήμερα ήπιε τον καφέ του μαζί τους. Η τρόικα ή καλύτερα η ομάδα των τεσσάρων επιμένει να ζητεί την αποχώρηση Παπανδρέου και την συνεννόηση με τη ΝΔ για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

ΠΗΓΗ: http://www.boria.gr