Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Ευχαριστούμε όλους τους δημότες του νέου Δήμου Πωγωνίου, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και ανέδειξαν τον πρώτο συνδυασμό (44,00%), δίνοντάς μας την δύναμη να συνεχίσουμε μαζί.
Η ψήφος των πολιτών καθοδηγείται πάντα αποκλειστικά και μόνο από την ελεύθερη συνείδηση τους.
Κατά τον πρώτο γύρο, δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, προβάλλοντας το έργο μας, τις μελέτες μας, το ήθος, την συνέπειά μας, την διαφάνεια, την συμμετοχικότητα στις αποφάσεις, την εμπειρία μας και τις δυνατότητές όλων μαζί των υποψηφίων μας.
Με ένα συνδυασμό πολυσυλλεκτικό, με υποψηφίους προερχόμενους από όλους τους πολιτικούς χώρους, με όραμα, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά, δεσμευόμαστε να δώσουμε όλες τις δυνάμεις και την εμπειρία μας για να επιλυθούν τα προβλήματα που μας απασχολούν στο νέο Δήμο Πωγωνίου.
Δεσμευόμαστε από την Δευτέρα (15/11/10) να έχουμε συνεργασία με όλους τους δημότες και όλα τα χωριά, ώστε μαζί να βαδίσουμε στην νέα εποχή «Καλλικράτη».
Εμείς θα λειτουργήσουμε με μόνη σκέψη την ανάπτυξη του Δήμου και των χωριών μας.

Ζητάμε, ανεξάρτητα από την πολιτική προτίμησή σας, να μας εμπιστευθείτε και με την ψήφο σας στον δεύτερο γύρο, να μας δώσετε την δύναμη να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για έναν Δήμο Πωγωνίου όπως τον θέλουμε όλοι μας».


ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ