Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

10 νέα αυτοκινητάκια για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου

 


Νέο στόλο απέκτησε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου και είναι έτοιμο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  να υποδεχτεί τα δεκάδες σχολεία που κάθε χρόνο επιλέγουν το συγκεκριμένο Πάρκο για τα Προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής που υλοποιούν.

Το Πάρκο ενισχύθηκε με δέκα (10) υπερσύχρονα διθέσια αυτοκίνητα  της Peg Perego  GAUCHO XP 24V, ένα ιδανικό τζιπ για νέες  περιπέτειες και παιχνίδι. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει επίσης ραδιόφωνο και ήχους κάνοντας ακόμη πιο ρεαλιστική την εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών.

 «Η οδηγική εκπαίδευση και η ασφάλεια είναι βασικοί πυλώνες και στόχος του Δήμου Πωγωνίου είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής να βάλει γερά θεμέλια στην εκπαίδευση σωστών οδηγών, συνεπιβατών αλλά και πεζών. Κάθε χρόνο υποδεχόμαστε εκατοντάδες μαθητές, ακόμη και από τη Στερεά Ελλάδα, που φεύγουν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία, έχοντας διδαχθεί παράλληλα την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά. Τα νέα οχήματα έρχονται να προστεθούν στον ήδη υπάρχοντα στόλο αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τις ήδη ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Πάρκο μας» σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Αναστάσιος Γιούνης.

Η προμήθεια των οχημάτων ανήλθε στο ποσό των 6.990,00€ και προήλθε από ιδίους πόρους του Δήμου Πωγωνίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ