Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Αντάμωμα Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς 2023, την Τετάρτη 16 Αυγούστου

 


Το καθιερωμένο από χρόνια ετήσιο αντάμωμα - προσκύνημα στην Παναγία τη Βελλαϊτισσα   θα πραγματοποιήσουν και φέτος οι Απόφοιτοι του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς στις 16 Αυγούστου 2023 στη Βελλά.

Το αντάμωμα  θα αρχίσει  με Θεία Λειτουργία και  Αρτοκλασία, στον ανακαινισμένο  Ιερό Ναό της Μονής , στην οποία κλήθηκε  να χοροστατήσει  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κκ. Μάξιμος. Θα ακολουθήσει  επιμνημόσυνη δέηση για  τους καθηγητές μας και σπουδαστές που ¨λείπουν¨ σήμερα από κοντά μας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία θα έχουμε κέρασμα στο αρχονταρίκι της Μονής και περιήγηση στους χώρους της Σχολής. Η επίσκεψη  στις Πηγές για το καθιερωμένο τσιπουράκι θα κλείσει το φετινό  αντάμωμα. Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας  για να θυμηθούμε όμορφες στιγμές με πολλές συγκινήσεις και πολλές αναμνήσεις από τη μαθητική μας ζωής.

Το αντάμωμα οργανώνουν η Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων και Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς.

Το καθιερωμένο από χρόνια ετήσιο αντάμωμα - προσκύνημα στην Παναγία τη Βελλαϊτισσα   θα πραγματοποιήσουν και φέτος οι Απόφοιτοι του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς στις 16 Αυγούστου 2023 στη Βελλά. Το αντάμωμα  θα αρχίσει  με Θεία Λειτουργία και  Αρτοκλασία, στον ανακαινισμένο  Ιερό Ναό της Μονής , στην οποία κλήθηκε  να χοροστατήσει  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κκ. Μάξιμος. Θα ακολουθήσει  επιμνημόσυνη δέηση για  τους καθηγητές μας και σπουδαστές που ¨λείπουν¨ σήμερα από κοντά μας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία θα έχουμε κέρασμα στο αρχονταρίκι της Μονής και περιήγηση στους χώρους της Σχολής.

Η επίσκεψη  στις Πηγές για το καθιερωμένο τσιπουράκι θα κλείσει το φετινό  αντάμωμα. Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας  για να θυμηθούμε όμορφες στιγμές με πολλές συγκινήσεις και πολλές αναμνήσεις από τη μαθητική μας ζωής.

Το αντάμωμα οργανώνουν η ΄Ενωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων και Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς.