Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-2


Ο Ντιουσέ στο 89' έδωσε τον βαθμό στους Κρητικούς στους Ζωσιμάδες

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχτηκαν στους Ζωσιμάδες  ΠΑΣ Γιάννινα και  ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Λάθος ο Μανδάς στο 1' έδωσε την μπάλα στους Ηπειρώτες, σουτ του Μορέιρα απέκρουσε ο Μανδάς.

Στο 9' ο ΟΦΗ έφερε στην περιοχή, με τον Μπαλογιάννη να πιάνει ένα άστοχο σουτ.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 14', ο Μανδάς βγήκε από την εστία του, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναπτύχθηκε γρήγορα από τα δεξιά, με το Μορέιρα να γυρίζει προς τον Ροσέρο, ο οποίος με προβολή ανοίγει το σκορ για τον  ΠΑΣ.

Στο 23' ο Ντίκο τροφοδότησε τον Μπαλογιάννη δεξιά στην περιοχή, εκείνος ντρίμπλαρε και σούταρε από δύσκολη γωνία πάνω στον Πριόρ.

Ο Μπαλογιάννης στο 26' έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γκερέρο πήρε την κεφαλιά, όμως αστόχησε.

Ο Λάρσον στο 33' έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπαλογιάννης πήρε την κεφαλιά, με τον Πριόρ να εκτινάσσεται και να αποκρούει.

Ο Ντουρμισάι στο 56΄ με τακουνάκι τροφοδότησε τον Γκερέρο, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε στον Τοράλ μέσα στην περιοχή πλάσαρε για το 1-1.

Ο Μπιλμπάο στο 76' από τα αριστερά έκανε το γύρισμα, ο Μπάλαν με ένα δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.


Στο 90' ο Ντιουσέ έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής νικάει τον Πριόρ για το 2-2.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας (Μπάλαν 75¨), Μορέιρα  (Μπαγκαλιάνης 88΄), Ροσέρο, Μπιλμπάο, Παμλίδης (Ριένστρα 64΄).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):

Μανδάς, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής (Γιαννούλης 80΄), Βούρος, Μεγιάδο, Περέα (Καμάου 80΄), Τοράλ (Ντιουσέ 71΄), Ντίκο (Ντουρμισάι 30΄), Λάρσον, Γκερέρο.