Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Αδελφότητα Μαυρονοριτών Ιωαννίνων "Άγιος Γεώργιος": Μεθεόρτιος απολογισμός πανηγυριού

 


Ύστερα από 2,5 χρόνια εγκλεισμού, λόγω  κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου, με ιδιαίτερη επιτυχία, το πανηγύρι του χωριού μας.

Διάχυτη η ανησυχία και ο προβληματισμός των μελών του Δ.Σ για τη συμμετοχή χωριανών και φίλων στην εκδήλωση.

"Θα έχουμε συμμετοχή "! "τί προμήθειες θα κάνουμε". 

Οι αισιόδοξοι έπεισαν τους απαισιόδοξους.

"Θα έχουμε συμμετοχή γιατί ο κόσμος κουράστηκε τόσα χρόνια κλεισμένος στα σπίτια του " 

Για τις προμήθειες των προϊόντων επικράτησε η άποψη "Καλύτερα να μας περισσέψουν παρά να μας λείψουν".

Παρά ταύτα, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ελάχιστοι (5-6) έμειναν παραπονούμενοι.

Για  το λόγο αυτό το ΔΣ κάλυψε τις ανάγκες τους σε σουβλάκια στο βραδινό γλέντι. Τέτοιου είδους αντικειμενικές δυσκολίες στους υπολογισμούς πάντα υπάρχουν.

Αυτές τις  αδυναμίες ψάχνουν κάποιοι " επιτήδειοι φίλοι" για να σχολιάσουν αρνητικά, διαδικτυακά μάλιστα !! τη μικρή έλλειψη κρέατος. Ας είναι ....

Κατά γενική ομολογία το πανηγύρι του χωριού μας, και αυτή τη φορά, ήταν επιτυχημένο.

Στο μεσημεριανό πατροπαράδοτο τραπέζι παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κώστας Καψάλης, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Φωτίου, και Τάσος Γιούνης,  ο εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής  Κώστας Ζηκόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Δελβινακίου Θανάσης Μποζιάρης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Βιρβίλης, ο πρόεδρος του χωριού μας Χρήστος Νάτσης, ο  πρόεδρος της Αδελφότητας Παρακαλάμου Αλέκος Μπάγιας και πολλοί άλλοι.

Το βραδινό γλέντι με τη "ζυγιά" του Χρήστου Χαληγιάννη και το μελοδικό του κλαρίνο, κράτησε το πλήθος του κόσμου μέχρι τις πρωινές ώρες.

Θερμά ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσής μας. Το Σταύρο, το Χρήστο, τη Δέσποινα, το Δημήτρη, τον Αντώνη, το Γιάννη, τον Αλέξανδρο, το Θωμά, το Γιώργο, το Στάθη, το Χρήστο, το Σπύρο.

Θερμές επίσης ευχαριστίες στο Μάκη το Χάσκο για τη προσφορά τού κρέατος και να τον συγχαρούμε για το υψηλό επίπεδο λειτουργίας του κέντρου "Πανόραμα" το οποίο μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερο και γνωστότερο στην ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς και τους φίλους για τη μεγάλη τους συμμετοχή.

Τους ευχόμαστε να  είναι πάντα υγιείς, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και πάντα να ανταμώνουμε σε χαρές.                 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο