Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Μαρία Κεφάλα: Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας

 


Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά την τοποθέτησή της η Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα.

Τρόμο και πανικό καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα η κ. Κεφάλα αφενός για τα ποσοστά που καταγράφει, σε αντίθεση με την κυβέρνηση η οποίαπαρά τις αντιξοότητες απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών, αφετέρου για την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές που κινδυνεύει ξεκάθαρα από το ΚΙΝΑΛ.

Η Βουλευτής Ιωαννίνων απέδωσε την πρόταση δυσπιστίας στην πολιτική κατάθλιψη που κυρίευσε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεχόμενη συρρίκνωση των ποσοστών του και τα πολιτικά αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η κ. Κεφάλα και για την κυβερνητική θητεία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θυμίζοντας τις πολιτικές που ανέπτυξε, πολιτικές κλειστών τραπεζών και υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας και χαρακτήρισε τους εκπροσώπους του αρνητές της πραγματικότητας.

Καταλήγοντας η Βουλευτής Ιωαννίνων διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση μένει ενωμένη και στιβαρή, απόλυτα προσανατολισμένη στο έργο της, γι’ αυτό και δήλωσε τη βεβαιότητά της ότι η πρόταση δυσπιστίας θα καταψηφιστεί.