Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Χρήστος Ν. Γκόγκος: Ευχές για την Νέα Σχολική χρονιά

 


Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων μας να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου να κατορθώσουν με την καθοδήγηση των δασκάλων και των καθηγητών τους, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα να κάνουν ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους.

Στους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας, όπως επίσης και σε όλους τους γονείς  εύχομαι να συνεχίσουν να αποτελούν το άοκνο στήριγμα και το πρότυπο ζωής για τα παιδιά μας, ώστε με υπομονή και επιμονή να καλλιεργούν σε αυτά τις αξίες της μάθησης, του ήθους, της αλληλεγγύης και της δύναμης του χαρακτήρα.

Για την φετινή σχολική χρονιά  σ’ αυτό το μεταβατικό στάδιο της πανδημίας όλοι μας πρέπει να υιοθετήσουμε την πρόληψη μαζί με την ασφάλεια της υγείας.

Να εφαρμόσουμε όλοι μας τα απλά αλλά πολύ σημαντικά μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, μέτρα που εξασφαλίζουν την προστασία των παιδιών μας, τη δική μας, όλων των ανθρώπων που αγαπάμε και ειδικότερα των συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Χρήστος  Ν.  Γκόγκος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Πωγωνίου