Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

 

Πρώτη νίκη με γκολ των Παμλίδη, Ελευθεριάδη για τους Ηπειρώτες


Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από τη Ριζούπολη επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 43΄ όταν ο Σάντι Κρίζμαν έκανε εξαιρετική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους και με κεραυνό εκτός εστίας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κότσαρη.

Ο Πίρσμαν με τρομερό τσίμπημα άδειασε τον Τσαμπούρη, γύρισε και ο Ελευθεριάδης από κοντά έκανε το 0-2 στο 45+3'.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν πέναλτι με τον Φατιόν, ενώ μείωσαν στο σκορ με τον Ιωαννίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Είχαν και την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με έμμεσο στην τελευταία φάση του ματς. Δεν τα κατάφεραν, η αλήθεια ήταν ότι δεν άξιζαν να πάρουν το βαθμό κόντρα σε έναν καλύτερο ΠΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος):

Κότσαρης (Βέλχουστ 46'), Λισγάρας, Ντομίγκες, Μπαξεβανίδης, Μπεντινέλι, Σίλβα, Φερνάντεθ (Ντάουντα 46'), Τσαμπούρης, Τσιλούλης (Ιωαννίδης 77'), Βιτλής (Μουνιέ 46'), Φατιόν (Ίσρα Κολ 71').

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης):

Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Κάστρο, Σιόντης (Εραμούσπε 90'), Ελευθεριάδης (Νάουμετς 56'), Λεό, Κρίζμαν (Μπρένερ 76'), Παμλίδης (Καρτάλης 56').