Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου: Αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στο Χάνι Δελβινακίου, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ώρα 18:00


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αξιότιμοι συμπατριώτες και Πρόεδροι των Αδελφοτήτων,
Θα ήταν μεγάλη τιμή και οφειλόμενο χρέος για την Ομοσπονδία μας να παρευρεθείτε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην Αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση, που θα τελεσθεί στο Μνημείο Πεσόντων στο Χάνι Δελβινακίου.
Οι επετειακές εκδηλώσεις των «Καλπακίων», όπως κάθε χρόνο, θα ξεκινήσουν από την Έδρα του Ανεξαρτήτου Τάγματος Δελβινακίου, που υπηρετούσαν κατά 80% Πωγωνίσιοι.
Αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους ηρωικούς μαχητές και πεσόντες, στεφάνια θα καταθέσουν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και των Αδελφοτήτων μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας έως τις 24/10/2019 προκειμένου να μας επιτραπεί ο σωστός προγραμματισμός του αριθμού των στεφάνων που θα κατατεθούν.
Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παραστείτε αυτοπροσώπως, στέφανο μπορεί να καταθέσει άλλο μέλος του Δ.Σ. ή κάποιος που θα έχετε ορίσει και θα μας έχετε προηγουμένως κοινοποιήσει.
Αμέσως μετά το αρχιερατικό μνημόσυνο, στο Πνευματικό Κέντρο Δελβινακίου θα ακολουθήσει ομιλία αφιερωμένη στην ηρωική επέτειο.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα ενισχύσει την προσπάθειά μας να διατηρούμε τις παραδόσεις μας και τις μνήμες ζωντανές.
Με την παρούσα επιθυμούμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι εντός του μηνός Νοεμβρίου προγραμματίζεται η σύγκλιση στα γραφεία της Ομοσπονδίας των Προέδρων των ΔΣ των Αδελφοτήτων μας για την ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τα θέματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ετήσια χειμερινή εκδήλωση της Ομοσπονδίας μας.

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

   Γρηγόρης Άρμπυρος                      Στέλιος Λιάγκος
    Τηλ.: 6932795580                        Tηλ. 6977413752